Overheden, musea, onderwijsinstellingen

Overheden, musea, onderwijsinstellingen

Indien u als overheid, museum of onderwijsinstelling in contact komt met verplicht archeologisch onderzoek verwijs ik graag naar de door mij aangeboden diensten voor bouwheren. De overige door mij aangeboden diensten hebben voornamelijk betrekking op het ontsluiten van collecties, het voorstellen van resultaten aan een groter publiek en het aanbieden van educatieve pakketten en lessen aan jongeren en geïnteresseerden.

Bekijk mijn ervaring in deze sector.

Hieronder vindt u de voornaamste door mij aangeboden diensten. Heeft u nog vragen, kunt u mij steeds vrijblijvend telefonisch of per mail contacteren. Bekijk mijn ervaring in deze sector.

PUBLIEKSWERKING

  • Rondleidingen tentoonstellingen
  • Openmonumentendag
  • Voordrachten, lezingen, causerieën
  • Thematentoonstellingen
  • Thema-artikels voor magazine/website

EDUCATIE

  • Lessen ‘Wat is archeologie ?’
  • Begeleiden stagiairs archeologie
  • Educatieve archeologische workshops

DEPOTWERKING

  • Inventarisaties
  • Studies aardewerk (Middeleeuwen – Nieuwe Tijd)

 

 

 

Robby Vervoort
Freelance Senior Archeoloog
research & consultancy


Guldensporenstraat 143
2140 Borgerhout


robby.vervoort@freelance-archeoloog.be
0479827253 - 032356002
btw: BE0536.485.026


Webdesign & webdevelopment by Eye Webdesign